BOSCH GEX 125-1 AE PROFESSIONAL ΕΚΚΕΝΤΡΟ ΤΡΙΒΕΙΟ
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

BOSCH GEX 125-1 AE PROFESSIONAL ΕΚΚΕΝΤΡΟ ΤΡΙΒΕΙΟ

Συμπαγής και εργονομικός σχεδιασμός με μεταβλητές θέσεις λαβής που προσφέρει εξαιρετική άνεση ακόμα και όταν εργάζεστε πάνω από το κεφάλι
Η λειτουργία προεπιλογής αριθμού στροφών επιτρέπει τη χρήση σε εφαρμογές με πολυστρωματικά υλικά
Δοχείο σκόνης με ενσωματωμένο σύστημα φίλτρου micro της Bosch για εργασία πρακτικά χωρίς σκόνη

146,60€ με ΦΠΑ

118,23€ χωρίς ΦΠΑ

notifications_active Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Το GEX 125-1 AE Professional είναι το αρχικό έκκεντρο τριβείο ρεύματος της Bosch στην κατηγορία των 125 mm, σχεδιασμένο για μικρές περιοχές και σημειακές εργασίες επισκευής. Ο συμπαγής και εργονομικός σχεδιασμός με μεταβλητές θέσεις λαβής προσφέρει εξαιρετική άνεση ακόμα και όταν εργάζεστε πάνω από το κεφάλι. Εφαρμογές με πολυστρωματικά υλικά είναι δυνατές χάρη στην προεπιλογή αριθμού στροφών. Το δοχείο σκόνης είναι εξοπλισμένο με ένα ενσωματωμένο σύστημα φίλτρου micro της Bosch, που παρέχει ένα αποτελεσματικό σύστημα αναρρόφησης σκόνης για εργασία πρακτικά χωρίς σκόνη.

Εξοπλισμός και εφαρμογή
Αυτό το έκκεντρο τριβείο προορίζεται για τη λείανση, ενδιάμεση λείανση, αφαίρεση βερνικιού και για λείανση επιφάνειας σε διάφορα υλικά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ξύλο, καπλαμά, βερνίκι, υλικό πλήρωσης, καθώς και σε ορυκτές και ακρυλικές επιφάνειες. Συμβατότητα με το σύστημα Click & Clean της Bosch.

Πρόσθετες πληροφορίες
Το GEX 125-1 AE Professional περιλαμβάνει επίσης ένα πέλμα λείανσης 125 mm, εξοπλισμένο με ένα σύστημα αυτοπρόσφυσης για τη στερέωση γυαλόχαρτου.

Bosch
112559
0601387500
3165140438278