Εκεί που μας χρειάζεσαι είμαστε δίπλα σου με το Z-Service!

Με την υπηρεσία αυτή δεν φοβάσαι για την καλή λειτουργία των εργαλείων σου.

Στο φυσικό μας κατάστημα παρέχουμε τις παρακάτω υπηρεσίες:

  • - Τη Συντήρηση & Επισκευή των συσκευών σας από όπου και εάν τις έχετε αγοράσει (Μηχανήματα Karcher, Αγροτικά Μηχανήματα, Γεννήτριες & Τετράχρονους Κινητήρες).
  • - Την Υποστήριξη Μηχανημάτων & Εργαλείων από το πρώτο λεπτό της αγοράς σας (Μηχανήματα Karcher, Αγροτικά Μηχανήματα, Γεννήτριες & Τετράχρονους Κινητήρες).

Για της εταιρίες Karcher, Husqvarna και Oregon έχουμε το εξουσιοδοτημένο service και όλα τα εργαλεία/μηχανήματα επισκευάζονται σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές των εταιριών.
Για την επισκευή εργαλείων Bosch, Dremel, Makita, Dewalt, Stanley, Black & Decker, BFT, Benman, Wurth, Knipex, Rupes κ.α. αναλαβμάνουμε την αποστολή προς τον προμηθευτή και την επισκευή προϊόντων που έχετε αγοράσει από τα καταστήματά μας, αρκεί να προσκομίσετε το προϊόν στο κατάστημα από το οποίο το αγοράσατε. Για προϊόντα εντός εγγύησης, η επισκευή είναι εντελώς δωρεάν, ενώ για προϊόντα εκτός εγγύησης επιβαρύνεστε με το κόστος επισκευής. Ρωτήστε στις πληροφορίες των καταστημάτων μας.

Για την επισκευή προϊόντων που έχετε αγοράσει από το eshop μας, παρακαλούμε να προηγηθεί συνεννόηση με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω email στο [email protected], είτε τηλεφωνικά στο 2102440568.

arrow_upward