Πολιτική Επιστροφών

Το Z-Ergaleia.gr (ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ Π. ΦΑΝΗ) σου δίνει το δικαίωμα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από τη ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σου να επιστρέψεις όλα ή μέρος των προϊόντων που αγόρασες καθώς και να κάνεις αλλαγή προιόντος/ων. Και στις δύο περιπτώσεις θα επιβαρυνθείς το κόστος επιστροφής των προιόντων (Μεταφορικά επιστροφής). Μετά την πάροδο των 14 ημερών δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές.

Οροι Επιστροφής:

1. Να υπάρχει έγγραφη ενημέρωση εκ μέρους σας για τη πρόθεση και τους λόγους επιστροφής με email στο [email protected]

2. Να μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν.

3. Να μην έχει παραβιαστεί η συσκευασία του και να βρίσκεται στην ίδια ακριβώς κατάσταση όπως όταν το παραλάβατε.

4. Να χρησιμοποιηθεί άλλη συσκευασία κατά την αποστολή ώστε να προστατευθεί η ίδια συσκευασία του προϊόντος.

5. Αν το προϊόν επιστραφεί κατεστραμμένο (πχ σπασμένο) η ζημιά επιβαρύνει τον αποστολέα

Σε περίπτωση αποδοχής της επιστροφής η εταιρία μας θα πραγματοποιήσει την επιστροφή των χρημάτων σας εντός (7) επτά εργάσιμων ημερών με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή στην τραπεζική σου κάρτα.

Το Z-Ergaleia.gr (ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ Π. ΦΑΝΗ) διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν εάν δεν έχουν τηρηθεί οι όροι επιστροφής, περίπτωση κατά την οποία τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν το πελάτη.

Ανάλυση χρεώσεων:

  • Επιστροφή του συνόλου της παραγγελίας ή μέρους της πραγματοποιείται μετά από επικοινωνία μαζί μας. Χρεώνεσαι τα μεταφορικά αποστολής και επιστροφής καθώς και την αντικαταβολή εφόσον υπάρχει. Η επιστροφή χρημάτων παργματοποιέιται από εμάς εντός 7 εργάσιμων ημερών. Το ποσό επιστροφής είναι Αξία προιόντων προς επιστροφή -(πλην) Έξοδα αποστολής -(πλην) Έξοδα επιστροφής -(πλην) Αντικαταβολή(εφόσον υπάρχει).

  • Επιστροφή του συνόλου της παραγγελίας ή μέρους της και αντικατάσταση με άλλον/ους κωδικό/ούς πραγματοποιείται μετά από επικοινωνία μαζί μας. Χρεώνεσαι τα μεταφορικά αποστολής και επιστροφής καθώς και την αντικαταβολή εφόσον υπάρχει. Το διαθέσιμο ποσό για συμψηφισμό είναι Αξία προιόντων προς αλλαγή -(πλην) Έξοδα πρώτης αποστολής -(πλην) Έξοδα επιστροφής -(πλην) Έξοδα δεύτερης αποστολής -(πλην) Αντικαταβολή(εφόσον υπάρχει).