Gardena Ακροφύσιο Profi 02818-20 Gardena - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Gardena Ακροφύσιο Profi 02818-20

10,23€ με ΦΠΑ

8,25€ χωρίς ΦΠΑ

11,00€ -7%

check Άμεσα Διαθέσιμο

2818-20 Ακροφύσιο Profi GARDENA.

Για αυξημένη ροή νερού.

Το Ρυθμιζόμενο Ακροφύσιο Ψεκασμού του Συστήματος Μέγιστης Ροής Profi GARDENA είναι ιδανικό σε συνδυασμό με μακρύτερα λάστιχα ή για χρήση με αντλίες. Χρησιμεύει ως σύνδεσμος για το σύστημα μέγιστης ροής Profi. Με αυτό το εξάρτημα είναι δυνατή η ροή μεγάλης ποσότητας νερού. Το ακροφύσιο είναι κατασκευασμένο από ορείχαλκο. Η δέσμη νερού είναι ελεύθερα ρυθμιζόμενη από λεπτό νέφος έως πίδακα με πίεση. Διαθέτει δυνατότητα διακοπής της ροής του νερού
Προϊόν υψηλής ποιότητας

Τα GARDENA προϊόντα κατασκευάζονται στη Γερμανία και είναι γνωστά για τις επιδόσεις τους, την αξιοπιστία τους και τις συνεχείς καινοτομίες τους.

Δυνατότητα ελεύθερης ρύθμισης

Δυνατός πίδακας με πίεση ή λεπτό νέφος για ευαίσθητα φυτά – το ρυθμιζόμενο ακροφύσιο ψεκασμού του συστήματος μέγιστης ροής Profi μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τις απαιτήσεις σας σε κάθε περίπτωση και επίσης μπορεί να απενεργοποιηθεί εντελώς.

Υψηλή ροή νερού

Αυτό το ρυθμιζόμενο ακροφύσιο ψεκασμού του συστήματος μέγιστης ροής Profi προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ποσότητα ροής νερού και είναι κατάλληλο όπου απαιτούνται μεγάλες ποσότητες νερού.

Η 5-ετή εγγύηση εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα

*Για αναλυτικούς όρους εγγύησης παρακαλώ ανατρέξτε στο συνοδευόμενο εγχειρίδιο λειτουργίας ή στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα www.gardena.com/warranty. Η εγγύηση δεν επηρεάζει τα νόμιμα δικαιώματά σας.

Gardena
906597
901020601
4078500281805