legend
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Makita DCL181Fz Σκουπακι 18V (Χωρις Φορτιστη Και Μπαταρια)

 .

97,30€ με ΦΠΑ

78,47€ χωρίς ΦΠΑ

notifications_active Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Ηλεκτρική σκούπα δύο ταχυτήτων με ακροφύσια για τον καθαρισμό του σπιτιού και στο αυτοκίνητο. Τροφοδοσία 18 V, μπαταρία λιθίου, που δεν περιλαμβάνεται. Βάρος 1, 2 kg, χρόνος συνεχούς εργασίας σε μία φόρτιση - 22 λεπτά.

  • εργονομικό σχεδιασμό και ένα σύνολο ακροφυσίων που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε μια ηλεκτρική σκούπα σε κάθε περίπτωση - από τον καθαρισμό των επίπλων και του δαπέδου του σπιτιού μέχρι τον καθαρισμό του αυτοκινήτου.
  • μια άνετη λαβή με επίστρωση από καουτσούκ, που παρέχει αξιόπιστη συγκράτηση σε οποιαδήποτε θέση.
  • ενσωματωμένο φωτισμό.
  • δύο τρόπους αναρρόφησης.
  • αυξημένη τάση τροφοδοσίας και δυνατότητα εγκατάστασης μονάδας με υψηλή ενεργειακή ισχύ για συνεχή λειτουργία.
  • Επέκταση σωλήνα που σας επιτρέπει να εργάζεστε χωρίς κλίση κατά τον καθαρισμό του δαπέδου.

Χρησιμοποιήστε την ηλεκτρική σκούπα Makita DCL181FZ για τον καθαρισμό επίπλων, προσαρμόζοντας σε αυτήν έναν σωλήνα που εύκολα ολισθαίνει σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Εάν τοποθετήσετε ένα σωλήνα προέκτασης μεταξύ αυτού και του περιβλήματος, το δάπεδο μπορεί να καθαριστεί με όρθια θέση. Χρησιμοποιώντας ένα γωνιακό σωλήνα μαζί με τον σωλήνα, είναι δυνατή η αφαίρεση της σκόνης στα πιο απρόσιτα σημεία. Τέλος, μπορείτε γενικά να κάνετε χωρίς συνημμένα - αυτή η επιλογή είναι επίσης δυνατή χάρη στο σχεδιασμό αυτής της μονάδας.

Ταυτόχρονα, η ισχύς της ηλεκτρικής σκούπας μπαταρίας Makita DCL181FZ επαρκεί για αποτελεσματικό καθαρισμό. Η παραγωγικότητα ή η παραγωγικότητα σε αυτό κάνει 78 κυβικά μέτρα / ώρα, δηλαδή είναι ισοδύναμη με τη δημιουργηθείσα πίεση 3,6 kPa. Από την άποψη της ισχύος, αυτό ισοδυναμεί με 30 Watt.

Μέσω της χρήσης της έντασης ενέργειας μπαταρία λιθίου της ηλεκτρικής σκούπας είναι Makita DCL181FZ τέτοια χαρακτηριστικά παρέχονται μόνο σε 1,2 kg και συνολικό μήκος περίπου 1 m την ίδια μπαταρία επιτρέπει τη συνεχή λειτουργία με αυτή τη μονάδα μέχρι πλήρους εκκενώσεως είναι αρκετά σημαντικό χρόνο -. Περισσότερο από 20 λεπτά.

Ο βαθμός καθαρισμού της ηλεκτρικής σκούπας Makita DCL181FZ είναι επίσης πολύ υψηλός, επειδή σε αυτό, εκτός από τον κύριο, υπάρχει ένα προκαταρκτικό φίλτρο. Η χωρητικότητα του δοχείου συλλογής σκόνης σε αυτή τη μονάδα είναι 0,65 l και ο κατασκευαστής στις οδηγίες λειτουργίας προειδοποιεί ότι πρέπει να αδειάζεται τακτικά. Αυτό ισχύει και για τον καθαρισμό του φίλτρου, το οποίο είναι πολύ απλό - για να αφαιρέσετε τη βρωμιά αρκεί να το χτυπήσετε 4-5 φορές.

Όλες οι λειτουργίες και οι συμβουλές κατά τη λεπτομερή λειτουργία της μονάδας, με εικονογραφήσεις, περιγράφονται στο εγχειρίδιο οδηγιών και η συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση λόγω προσεκτικού σχεδιασμού πραγματοποιούνται πολύ απλά

Makita
903548
DCL181FZ
0088381843331
Volt
18V
Χαρακτηριστικά
Χωρίς μπαταρία & Φορτιστή