Gardena Κλαδευτηρι Με Σταθερο Κονταρι Slimcut Για Κλαδια Εως 28mm (Bypass) 12010-20 Gardena - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Gardena Κλαδευτηρι Με Σταθερο Κονταρι Slimcut Για Κλαδια Εως 28mm (Bypass) 12010-20

68,82€ με ΦΠΑ

55,50€ χωρίς ΦΠΑ

74,00€ -7%

new_releases Διαθέσιμο σε 1 - 2 ημέρες

Το κλαδευτήρι για στενούς χώρους με δύο θέσεις κοπής.

Με τη μακριά λαβή αλουμινίου, το Κλαδευτήρι με Σταθερό Κοντάρι SlimCut για Κλαδιά έως 28 mm (Bypass) της GARDENA έχει ένα τεράστιο εύρος κοπής και είναι ιδανικό για τη μείωση των πυκνών θάμνων. Το ενσωματωμένο σύστημα μετάδοσης της δύναμης με γρανάζι προσφέρει βέλτιστη δύναμη κοπής. Οι αντικολλητικές λεπίδες με το τρόχισμα ακριβείας εγγυώνται άριστες και καθαρές κοπές που δεν τραυματίζουν τα φυτά. Το σύστημα μετάδοσης δύναμης μπορεί να γίνει από 1:12 για χοντρά κλαδιά σε 1: 6 για γρήγορη κοπή λεπτών κλαδιών. 25ετής εγγύηση.

  • Καθαρή κοπή ακριβείας

Ακονισμένες λεπίδες ακριβείας με αντικολλητική επίστρωση, εξαιρετική γεωμετρία και ενσωματωμένο γρανάζι σας εξοικονομούν δύναμη όταν κόβετε. Η εξαιρετικά λεπτή κεφαλή κοπής σας διευκολύνει την πρόσβαση ανάμεσα σε πυκνούς θάμνους.

  • Βολικό και ασφαλές – ErgoTec

Το Slim Cut είναι εξοπλισμένο με μια εύκαμπτη και ρυθμιζόμενη στο ύψος λαβή. Η λαβή μπορεί να προσαρμοστεί στο ύψος του χρήστη, επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο να έχετε μια θέση εργασίας που ανακουφίζει την πλάτη σας από την πίεση.

  • Μέθοδος κοπής: Bypass

Δύο λεπίδες ολισθαίνουν η μία πάνω στην άλλη κατά την κοπή, αφήνοντας πίσω τους μια ακριβή και καθαρή τομή. Γι' αυτό το Κλαδευτήρι SlimCut είναι ιδανικό για την κοπή χλωρών κλαδιών.

  • Η 25-ετής εγγύηση εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα

*Για αναλυτικούς όρους εγγύησης παρακαλώ ανατρέξτε στο συνοδευόμενο εγχειρίδιο λειτουργίας ή στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα www.gardena.com/warranty. 

Gardena
904845
967868801
4078500043533
  • Μέγιστη διάμετρος κοπής: 28 mm
  • Τύπος κοπής: Bypass