Gardena Πατοφτυαρο Με Τηλεσκοπικο Κονταρι (17020-20) Gardena - 1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Gardena Πατοφτυαρο Με Τηλεσκοπικο Κονταρι (17020-20)

66,03€ με ΦΠΑ

53,25€ χωρίς ΦΠΑ

71,00€ -7%

new_releases Διαθέσιμο σε 1 - 2 ημέρες

Το σκάψιμο πάνω από το έδαφος έγινε πιο βολικό.

Το Πατόφτυαρο με Τηλεσκοπικό Κοντάρι της είναι ένα εξαιρετικά βολικό εργαλείο για το σκάψιμο, τη μεταφύτευση, το ξεχορτάριασμα και την αέρωση του χώματος. Η εξαιρετικά φαρδιά και εργονομικά διαμορφωμένη λαβή D μπορεί να συγκρατηθεί άνετα με τα δύο χέρια σε οποιοδήποτε σημείο για να διευκολύνει την εργασία σας. Το οβάλ προφίλ άξονα εμποδίζει την ακούσια περιστροφή της λαβής. Η επεκταμένη πλαστική επίστρωση εξασφαλίζει άνετο, αντιολισθητικό χειρισμό. Ο άξονας μπορεί να ρυθμιστεί σε ύψος από 106 cm έως και 126 cm και έτσι προσαρμόζεται ξεχωριστά στο ύψος του κάθε χρήστη. Η εξαιρετικά κοφτερή λεπίδα αποτελείται από ανθεκτικό ατσάλι με υψηλής ποιότητας επικάλυψη. Το εξαιρετικά φαρδύ υποπόδιο με ειδικό προφίλ εγγυάται σταθερή συγκράτηση όταν σκάβετε στο έδαφος και εξυπηρετεί τη βέλτιστη μεταφορά δύναμης πάνω στο φτυάρι. Η περίοδος εγγύησης είναι 25 έτη.

  • Προσωποποιημένη προσαρμογή

Το κυρίως σώμα της τσάπας μπορεί να προσαρμοστεί στο ύψος του κάθε χρήστη. Η τσάπα μπορεί να αλλάξει από 106cm σε 126cm.

  • Τέλεια εργονομία

Το οβάλ προφίλ ταιριάζει τέλεια στο χέρι σας και σας εγγυάται εργονομική στάση εργασίας. Η επεκταμένη πλαστική επικάλυψη προστασίας κάνει το κράτημα άνετο χωρίς γλιστρήματα.

  • Πλατιά λαβή τύπου D

Η έξτρα πλατιά λαβή τύπου D μπορεί να κρατηθεί και με τα δύο χέρια ανά πάσα στιγμή. Αυτό έχετε περισσότερη δύναμη και άνεση.

  • Μεγάλο στήριγμα ποδιού

Το πλατύ στήριγμα ποδιού σας επιτρέπει να πατήσετε το φτυάρι με δύναμη στο έδαφος και μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμού από γλιστρήματα.

  • 25ετής εγγύηση

Η 25ετής εγγύηση εξασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα.

  • Κοφτερή λεπίδα φτυαριού

Η κοφτερή λεπίδα του φτυαριού εξασφαλίζει την εύκολη διείσδυση στο έδαφος.

Gardena
904818
967861701
4078500042888