Αγόρασε 1! Απόκτησε δύο!

Διπλασίασε τη δύναμή σου: Αγόρασε ένα εργαλείο Bosch Professional 18V

και απόκτησε ένα δεύτερο προϊόν δωρεάν

1. ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΝΑ

Αγόρασε ένα εργαλείο solo Bosch Professional 18 V, ένα σετ combo ή ένα σετ μεγαλύτερης αξίας πάνω από 199.- € (χωρίς ΦΠΑ) και απόκτησε ένα προϊόν από μια καθορισμένη γκάμα δωρεάν.2. ΕΓΓΡΑΨΟΥ και ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ

Συνδέσου με το προφίλ χρήστη PRO360 ή εγγράψου τώρα για να επωφεληθείς από αυτήν την εξαιρετική προσφορά.

Αφού ανεβάσεις το τιμολόγιό σου, μπορείς να επιλέξεις το δώρο σου. Εγγραφή!3. ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ!*

Επίλεξε, απόκτησε και διασκέδασε με το δώρο σου.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

  • Πόσο καιρό μπορώ να εξαργυρώσω τα δώρα των τρεχουσών προσφορών ?

Η τρέχουσα καμπάνια Προσφορών PRO ξεκινά από την 1η Σεπτεμβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020. Οι ανταμοιβές της τρέχουσας καμπάνιας μπορούν να υποβληθούν μόνο στην αντίστοιχη χρονική περίοδο και η ημερομηνία τιμολογίου πρέπει να είναι εντός της περιόδου της καμπάνιας.

  • Τι συμβαίνει μετά την υποβολή της αίτησής μου για το δώρο;

Μετά την επιλογή του δώρου στέλνεται ένα e-mail στη διεύθυνση e-mail του συμμετέχοντα. Αυτό το e-mail περιλαμβάνει τις σημαντικότερες πληροφορίες για το επιλεγμένο δώρο και τον κατά προσέγγιση χρόνο παράδοσης.

  • Πώς εγγράφομαι για το PRO Deals;

Πρώτα πρέπει να καταχωρήσεις ένα Bosch-ID, για να μπορείς να εγγραφείς στο PRO Deals. Στη συνέχεια θα δημιουργηθεί για σένα ένα προφίλ χρήστη PRO360. Μετά μπορείς εντελώς απλά να καταχωρήσεις το εργαλείο που αγόρασες, να ανεβάσεις το τιμολόγιό σου και μετά να εξασφαλίσεις από μια επιλογή διαφορετικών δώρων την προσφορά σου.

  • Ποιες πληροφορίες απαιτούνται, για να μπορεί κανείς να επιλέξει ένα δώρο;

Μετά απο την αρχική εγγραφή πρέπει να δοθεί μόνο ο αριθμός προϊόντος και ο αριθμός σειράς του αγορασμένου εργαλείου καθώς και να ανέβει η απόδειξη αγοράς / το τιμολόγιο.